De Activiteiten
Guus Scholten, Chris Kempen en Wijnand van Lieshout geven advies, workshops en lezingen over onderwerpen als samenwerken met jezelf,
de elementen en met anderen.

Wil je weten wat wij te bieden hebben?

Neem contact met ons op.Wij helpen met plezier.

Op zoek naar een vervolg?

Wij  - Guus Scholten, Chris Kempen en Wijnand van Lieshout – delen graag onze kennis.

In een persoonlijke ontmoeting vertellen wij meer over onze achtergronden en ervaringen met samenwerken. Wil je weten wat wij nog meer te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op over:

  • Deskundig advies
  • Professionele begeleiding
  • Leerzame workshops
  • Inspirerende lezingen

Afhankelijk van de vraag geven wij individueel of gezamenlijk invulling aan je wensen. De concrete uitwerking hangt zowel van de breedte als de diepte van de vraag af en van de specifieke expertise. Leg je vraag aan ons voor en wij bespreken samen met jou wat het beste past.

Advies

Als je met een specifieke vraag over samenwerken zit, geven wij je daarop een passend advies. Het advies wordt op basis van een intake opgesteld. In een aantal gevallen is daarmee de vraag beantwoord. In andere gevallen kan het advies leiden tot een traject van begeleiding of een van onze praktische workshops op locatie.

Workshops en Begeleiding

Om bedrijfsprocessen te ondersteunen bieden we twee activiteiten aan: workshops over de kristallen van samenwerken en begeleiding van de processen om intern tot een betere samenwerking te komen. Dit kan zowel bij open inschrijving als in-company.

Bij een in-company traject zullen specifieke thema’s uit de organisatiecontext de rode draad voor de workshops vormen, terwijl bij de open inschrijving meer generieke samenwerkingsthema’s de leidraad vormen.

Daarnaast helpen wij in-company met de praktisch implementatie van de Kristallen van Samenwerken. Al naar gelang de vraag, kan dit op hoofdlijnen of meer in detail. Door persoonlijke begeleiding rusten wij de verantwoordelijke functionaris toe met voldoende kennis en vaardigheden om het proces te kunnen begeleiden.

Lezingen

Leuk onderwerp voor een lezing? Wij houden lezingen voor bedrijfsbijeenkomsten, ondernemersverenigingen, congressen en iedere groep die samenwerken belangrijk vindt.

De presentatie is interactief. Dus niet alleen maar achterover leunen en consumeren, maar samen met de auteur(s) en andere deelnemers meedoen aan wat zich tijdens zo’n lezing mag ontvouwen.

Zo’n samenkomst wordt op deze wijze voor iedereen een ontdekkingstocht en mogelijk een opstap om in de praktijk met de verworven inzichten te gaan experimenteren of om je eigen verhaal van samenwerking te gaan schrijven.

Download de brochure

Download hier de brochure over de belevingsdagen ‘Wie samenwerkt, excelleert’.

Iedereen werkt samen: met collega’s in de organisatie en met externe partijen. In projectteams, met leidinggevenden en met medewerkers om leiding aan te geven. Ook privé werk je samen. Waar niet?

En dat blijkt lang niet altijd makkelijk te zijn. Hoe houd je de boel geïnspireerd? Hoe zorg je dat iedereen in z’n kracht staat en vooral dat je zelf optimaal functioneert?

Wie excellente resultaten wil bereiken, heeft een sterk team nodig met mensen die kunnen verbinden.

Welke stappen kun je zelf zetten om te excelleren?

Download de brochure ‘Wie samenwerkt, excelleert’ van de website GuusSavier.nl en lees zelf hoe ook jij kunt excelleren. Downloadknop

 

 

Wij leveren altijd maatwerk in samenwerking!

Bestel het Boek Hier

BoekenstapelLaat je inspireren en maak het verschil door bewust samen te werken in al je teamopdrachten.

Voor leidinggevenden managers, coaches en organisaties, én iedereen die wil weten wat samenwerken nu eigenlijk inhoudt of samenwerken op een hoger plan wil tillen.

Bestel het boek direct bij Garant Uitgeverij... Bestelknop

Passages uit het boek

[nr.1] [p9]

Wedijver en competitie zijn nog steeds dingen die we op school leren. Wedijver en competitie vinden we dagelijks terug in onze sporten. En ook bij samenwerken, want het team dat goed samenwerkt, is onoverwinnelijk.